Update

Wat gaan we hard en wat groeien we snel!
Via deze weg willen we jullie ongeveer eens per maand een beetje op de hoogte houden van wat er speelt bij VAN ALFEN Puppyscholen.
Daar komt ie:

De website:
Zoals eerder bericht hebben we een nieuwe look en feel gekoppeld aan onze website. Wat zijn we blij met het resultaat!We hebben gekozen voor felle, sprekende en heldere kleuren. Wij vinden dat (ondanks dat de kleur best heftig is) het een mooi en rustig geheel is geworden.

Trainin:
Wij zijn sinds kort overgestapt naar een nieuwe manier van aanmelden. Dit gebeurd niet meer direct via ons maar gaat via een tussenpartij: Trainin. Onze huidige cursisten hebben helaas gemerkt dat dit niet helemaal vlekkeloos is gegaan.
Natuurlijk staat alles in ons systeem wel goed maar was er een ‘dingetje’ met het aanmelden voor cursisten die wij zelf hebben ingeboekt. Gelukkig kunnen we melden dat Trainin hier hard mee aan de slag is gegaan en dit voor ons (en dus jullie) heeft opgelost.

Ranzijn VIP Dagen:
Ranzijn Tuin&Dier organiseert per vestiging ,op een door hun te bepalen dag VIP Dagen. Hartstikke leuk! Je kan op die dagen je hond laten checken door de dierenarts, nageltjes laten knippen, je hond wassen EN.. advies vragen bij ons!
Wij stonden afgelopen maand op vestiging Spijk en Amsterdam waar we heel wat baasjes en hun pups te woord hebben mogen staan.

We gaan hartstikke goed met de aanmeldingen op De Opleiding en daar zijn we trots op! Vestiging Alkmaar is momenteel het drukst maar ook op Zaandam en Almere hebben we leuke hond-baas combinaties op training!
Amsterdam is hier na de VIP dag van Ranzijn bij gekomen.
Spannend hoor!

De Nieuwsbrief:
Wij zijn voor iedereen die het leuk vind om te ontvangen, een nieuwsbrief aan het ontwikkelen. Hierin staan leuke weetjes, spelletjes, informatie, dingetjes over ons, dagjes weg etc. in verwerkt. We zijn er nog druk mee maar het komt er aan!

Lesley van Alfen:
Lesley is momenteel niet veel meer op de Ranzijn-vloer te vinden. Waarom niet? Zij is druk met van alles.. opleiden van personeel, schrijven van lesplannen, vormgeving aan verschillende projecten buiten De Opleiding, marketing, etc. etc.
Ze is ook druk bezig met mooie ontwikkelingen binnen het haar vakgebied, hierover later meer!