Samenwerking Ranzijn Tuin&Dier

Trots!

Trots zijn we op onze samenwerking met Ranzijn Tuin&Dier en de Ranzijn dierenartsen.

De laatste jaren is er op het gebied van honden- en puppytrainingen weinig innovatie geweest. De trainingen van tegenwoordig leken nog veel op de trainingsmethoden van 10 jaar geleden. In een tijd waarin alles snel veranderd, verbaasde deze stilstand mij nogal. Met mijn team heb ik daarom het afgelopen jaar diverse (inter)nationale congressen bijgewoond, work shops gevolgd en try outs gedaan om een nieuwe en unieke hondentrainingsmethode te ontwikkelen. Dit is gelukt!

Onze unieke methode is ook bij Ranzijn niet onopgemerkt gebleven.

Dierenwelzijn en innovatie staat bij Ranzijn hoog in het vaandel. Om deze reden heeft Ranzijn ons gevraagd over een mogelijke samenwerking na te denken. Daar onze visies en standpunten heel erg op één lijn bleken te zitten, kunnen we nu met trots bekend maken dat onze samenwerking met Ranzijn is gestart. Op dit moment trainen we onze puppy’s én eigenaren in de locatie van Ranzijn Tuin&Dier te Alkmaar en in de volgende 2 maanden gaan we ook open in Almere en Zaandam. Verder is er de intentie om spoedig Van Alfen Puppyscholen te openen in alle vestigingen van Ranzijn in Nederland. De openingen van de nieuwe vestigingen plannen we echter heel zorgvuldig. Het is voor ons van het allergrootse belang om onze instructeurs eerst kennis te laten maken met- en op te leiden volgens de Van Alfen methode alvorens wij de inschrijving van cursisten open stellen.

Interesse? Vragen? Neem gerust contact met ons op of praat een keer gezellig mee tijdens één van Onze Puppypraat bijeenkomsten. Dit is gratis, gezellig, leerzaam en geeft u vooral een goed inzicht in onze unieke trainingsmethode.

Hopelijk tot snel!

Lesley