Alle Van Alfen puppyscholen maken gebruik van een unieke locatie.

Onze lessen worden gegeven in de Ranzijn Tuin&Dier waar we vol op gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die Ranzijn ons te bieden heeft.

We trainen op een locatie waar we te maken hebben met veel externe prikkels welke ook in het dagelijks leven geregeld voorkomen. Denk hierbij aan andere mensen, dieren, vreemde geuren, muziek etc.
Het is voor de socialisatie van uw pup van belang om hem hier vroeg mee in aanraking te laten komen zodat de pup hier goed mee om leert te gaan.

Geregeld brengen wij een bezoekje aan de dierenartspraktijk zodat uw pup hier voldoende positieve ervaringen op kan doen waardoor het risico op probleemgedrag tijdens een dierenarts bezoek sterk verminderd.

Ranzijn Dierenarts
De Van Alfen Puppyscholen werken samen met Ranzijn Dierenarts in Alkmaar. De praktijk van Ranzijn dierenarts is een volledig uitgeruste dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. De praktijk beschikt over o.a. een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. Ranzijn Dierenarts hanteert ruime openingstijden en je kunt hier terecht voor inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek van honden en katten. Ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen hier worden behandeld. Meer informatie vind je hier. (=https://www.ranzijn.nl/dierenarts/alkmaar)

Ranzijn tuin & dier
Naast de dierenarts vind je bij Ranzijn tuin&dier alle benodigdheden die jouw huisdier nodig heeft. De dierenspeciaalzaak bestaat uit een breed assortiment aan hondenvoeding, verzorgingsproducten en accessoires voor de laagste prijs. Zo vind je altijd waar je naar opzoek bent!
Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan één van onze winkels bij jou in de buurt. Klik hier voor de adressen en openingstijden.

Ranzijn Trimsalon
Bij Ranzijn tuin & dier kan je terecht bij de trimsalon voor een lekkere wasbeurt en/of knipbeurt. Niet alleen honden zijn welkom in de trimsalon, ook andere huisdieren kunnen getrimd worden. De gediplomeerde trimsters en trimmers werken op afspraak. Wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met één van de trimsalons.

Ranzijn Hondenwasstraat
Voor een lekkere wasbeurt van je hond kun met je bij Ranzijn tuin & dier terecht. Je kan je hond zelf wassen in één van de speciale hondenbaden. Alle benodigde spullen voor een heerlijke wasbeurt zijn aanwezig (o.a. shampoo voor verschillende vachttypes, warm water, handdoeken, föhn). Wil je je hond liever laten wassen? Dit is ook mogelijk!

Als je zelf je hond wilt wassen kun je zonder afspraak terecht. Als het druk is, kan het zijn dat je even moet wachten. Het laten wassen van jouw huisdier is alleen mogelijk op afspraak. Neem dan telefonisch contact op met één van de trimsalons:

 

         

 

.