Over Lesley van Alfen

Mijn naam is Lesley van Alfen.

Sinds 2012 ben werkzaam in de hondenwereld.
Na jaren ervaring te hebben opgedaan op mijn eigen ‘reguliere’ Martin Gaus hondenschool ben ik mij gaan realiseren dat er te weinig aandacht word besteed aan het opvoeden van een pup. Het draait bij bijna alle hondenscholen om de heropvoeding van de ‘probleemhond’.

Met de methode die ik heb ontwikkeld zorgen we ervoor dat er geen probleemhond meer wordt opgevoed.

Door het traject in te gaan, beloop je tijdens het eerste levensjaar de meest cruciale ontwikkelingsfase van de hond. Ik ben er van overtuigd dat wij iedereen die bij ons komt trainen, persoonlijke aandacht kunnen geven, kunnen sturen en begeleiden. Een hond heb je immers niet voor even, maar voor het leven!

Een stukje over mezelf:

Ik ben Lesley, 28 jaar oud, woonachtig in Winkel (NH) samen met mijn man, twee dochterjes en onze herplaatse Berner Senne ‘Broer’.

In 2010 behaalde ik mijn volwaardig kynologisch instructeur diploma bij MG Lelystad. 

In 2012 startte ik mijn eigen hondenschool in Limmen en groeide vanuit daar door naar de Martin Gaus hondenschool (Alkmaar). 
Ik heb heel veel hondjes mogen trainen, veel baasjes mogen begeleiden en veel kennis en ervaring opgedaan in de praktijk.

Het laatste jaren ben ik mij gaan specialiseren in de eerste levensfases van de hond waaruit de Van Alfen methode is ontstaan. Ik ben erg trots op het geen we hebben neergezet en hoop jullie als nieuwe hondeneigenaar snel te mogen begroeten! 

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Met vriendelijke groet, 

Lesley van Alfen