“Leuk, laten we een puppy nemen!”

Dit horen wij veel. Vaak zijn we er het helemaal mee eens!
Niets is namelijk leuker dan een nieuw en gezellig gezinslid! Maar verdiep je alsjeblieft vóór aanschaf in het soort hondje dat je in huis gaat halen. Want we horen namelijk ook te vaak : “als ik dit van tevoren had geweten, dan had ik het niet gedaan”, of “ik wist niet dat dit gedrag een typische eigenschap van dit ras was,” en “ik wist niet dat dit ras zoveel aandacht nodig had”.

Wij komen dit soort problemen helaas te vaak tegen tijdens onze opleidingen. Problemen die grotendeels te voorkomen waren geweest als de eigenaar zich vooraf goed had geïnformeerd over de ras keuze. Bedenk bijvoorbeeld met welk doel je een hond wilt kopen. Ben je op zoek naar een huishond of wil je fanatiek deelnemen in de sport? Heb je nagedacht over de invloed die de aankoop zal hebben op je gezinsleven, etc. etc. Wij willen je bij deze moeilijke keuze graag helpen en omdat wij dit zo enorm belangrijk vinden is een telefonisch consult 100% gratis en zonder verplichtingen. Neem contact met ons op via 06-37197787 en Lesley van Alfen zal je persoonlijk van advies voorzien.

Laten we er met z’n allen voor proberen te zorgen dat de hondenopvangcentra niet nog voller raken en iedereen fijn van het nieuwe gezinslid kan genieten. Van Alfen Puppyscholen draagt hier heel graag een steentje aan bij!