VAN ALFEN Puppyscholen – vestiging Almere

Bij VAN ALFEN Puppyscholen – ALMERE kunt u instromen met een pup in de leeftijd van 8 tot 14 weken oud. De cursus waar u dan in kunt starten noemen wij ‘De Opleiding’. Tijdens De Opleiding heeft u 11 maanden lang profijt van onze professionele en persoonlijke begeleiding. U volgt bij ons dus geen losse cursussen maar één opvolgend traject met
dezelfde instructeur en dezelfde deelnemers. 

In Almere zijn wij te vinden bij Ranzijn Tuin en Dier. Al onze trainingen vinden plaats op deze mooie locatie! Wij maken gebruik van deze locatie omdat trainen in een tuincentrum erg veel weg heeft van ‘de echte wereld’.  Uw hond komt hier in aanmerking met allerlei prikkels die hij in het dagelijks leven ook tegenkomt. Denk hierbij aan andere mensen, kinderen,
dieren, planten, geuren etc. 

Na onze eerste vestiging in Alkmaar zijn wij gestart in Almere en Zaandam. Super spannend om ook hier van start te gaan! Momenteel draaien we al enige tijd en voelt ook deze vestiging echt als ‘thuis’. We verwelkomen hier cursisten en hun hond vanuit Alle hoeken van Almere en daar zijn we trots op!

In Almere heeft u les van Elif Durmus. Deze instructrice werkt bij ons vanaf de opening van VAN ALFEN Puppyscholen in Almere. Niet alleen wij zijn erg tevreden over haar, ook onze cursisten zijn vol lof over haar persoonlijke manier van aanpak! 
Natuurlijk stelt Elif zich graag persoonlijk aan u voor maar mocht u nu al benieuwd zijn welke instructrice u kunt verwachten in Almere kunt u terecht op deze pagina:

ELIF DURMUS

Wij zijn niet alleen gevestigd in Almere maar momenteel ook in Alkmaar en Zaandam. 
Uiteindelijk zullen wij uitbreiden naar alle Ranzijn vestigingen in Nederland! 

Voor nu, woont u of om Almere en heeft u net een puppy in huis?
Dan zijn jullie bij VAN ALFEN Puppyscholen op vestiging Almere aan het juiste adres! 

We hopen jullie snel te mogen verwelkomen als cursist. Heeft u nog vragen voordat u zich wilt inschrijven? Stel ze gerust! Wij staan u telefonisch en per mail graag te woord.