VAN ALFEN Puppyscholen – vestiging Alkmaar

VAN ALFEN Puppyscholen – ALKMAAR is zoveel meer dan een hondenschool in Alkmaar! U kunt bij ons instromen met een pup in de leeftijd van 8 tot 16 weken oud. De cursus/ het traject waar u dan in kunt starten noemen wij ‘De Opleiding’. Bij VAN ALFEN Puppyscholen geven wij geen standaard puppycursus in Alkmaar maar gaan wij echt aan het werk om jullie tot een zo goed mogelijk team te vormen. Jullie starten met jullie puppy, volgen iedere week lessen , van een vaste instructeur, tot jullie pup is opgegroeid tot stabiele hond.

Wij bieden geen reguliere puppycursus in Alkmaar aan!
Wij gaan verder, wij willen meer & de resultaten zijn prachtig!

Zoveel meer dan een hondenschool in Alkmaar!

VAN ALFEN Puppyscholen | puppycursus

Tijdens De Opleiding heeft u 11 maanden lang profijt van onze professionele en persoonlijke begeleiding. U volgt bij ons dus geen losse cursussen maar één opvolgend traject met dezelfde instructeur en dezelfde deelnemers.

Op vestiging Alkmaar trainen wij bij Ranzijn Tuin&Dier

In Alkmaar zijn wij te vinden bij Ranzijn Tuin en Dier. Al onze trainingen vinden plaats op deze mooie locatie! Wij maken gebruik van deze locatie omdat trainen in een tuincentrum erg veel weg heeft van ‘de echte wereld’.  Uw hond komt hier in aanmerking met allerlei prikkels die hij in het dagelijks leven ook tegenkomt. Denk hierbij aan andere mensen, kinderen,
dieren, planten, geuren etc.

Eerst geopende vestiging van VAN ALFEN Puppyscholen:

De VAN ALFEN Puppyscholen zijn begonnen op vestiging Alkmaar! Dit maakt deze vestiging voor ons extra speciaal. We verwelkomen hier mensen uit Alkmaar en omgeving zoals Heerhugowaard, Heiloo en Castricum maar we hebben ook cursisten uit Schagen en bijvoorbeeld Broek op Langedijk.

In Alkmaar heeft u les van Saskia van der Made, Martijn Bel of Mariska Nieuwland.

  • Geen losse puppycursus in Alkmaar
  • Werken aan binding tussen baas en hond
  • 11 maanden lang de beste training en begeleiding
  • Vaste instructeurs

Wilt u zich inschrijven voor de Opleiding? Klik op deze link voor alle informatie over de Opleiding en schrijf u in!

Wij zijn niet alleen gevestigd in Alkmaar maar momenteel ook in Almere en Zaandam.
Uiteindelijk zullen wij uitbreiden naar alle Ranzijn vestigingen in Nederland! Onze missie is om alle eigenaren van een pup/hond te laten trainen op meer dan een korte puppycursus / training van een paar weken maar echt aan de slag te gaan en een team te gaan vormen met de hond.

Voor nu, woont u in Alkmaar, Heerhugowaard, Scharwoude, Langedijk, Schagen, Heiloo, Castricum of Limmen en bent u op zoek naar veel meer dan een ‘gewone’ hondenschool in Alkmaar?
Dan zijn jullie bij VAN ALFEN Puppyscholen op vestiging Alkmaar aan het juiste adres!

We hopen jullie snel te mogen verwelkomen als cursist. Heeft u nog vragen voordat u zich wilt inschrijven? Stel ze gerust! Wij staan u telefonisch en per mail graag te woord.