VAN ALFEN Puppyscholen – vestiging Alkmaar

Bij VAN ALFEN Puppyscholen – ALKMAAR kunt u instromen met een pup in de leeftijd van 8 tot 14 weken oud. De cursus waar u dan in kunt starten noemen wij ‘De Opleiding’. Tijdens De Opleiding heeft u 11 maanden lang profijt van onze professionele en persoonlijke begeleiding. U volgt bij ons dus geen losse cursussen maar één opvolgend traject met
dezelfde instructeur en dezelfde deelnemers. 

In Alkmaar zijn wij te vinden bij Ranzijn Tuin en Dier. Al onze trainingen vinden plaats op deze mooie locatie! Wij maken gebruik van deze locatie omdat trainen in een tuincentrum erg veel weg heeft van ‘de echte wereld’.  Uw hond komt hier in aanmerking met allerlei prikkels die hij in het dagelijks leven ook tegenkomt. Denk hierbij aan andere mensen, kinderen,
dieren, planten, geuren etc. 

De VAN ALFEN Puppyscholen zijn begonnen op vestiging Alkmaar! Dit maakt deze vestiging voor ons extra speciaal. We verwelkomen hier mensen uit Alkmaar en omgeving zoals Heerhugowaard, Heiloo en Castricum maar we hebben ook cursisten uit Schagen en bijvoorbeeld Broek op Langedijk. 

In Alkmaar heeft u les van Saskia van der Made. Deze instructrice werkt bij ons vanafde start van VAN ALFEN Puppyscholen. Niet alleen wij zijn erg tevreden over haar, ook onze cursisten zijn vol lof over haar persoonlijke manier van aanpak! 
Natuurlijk stelt Saskia zich graag persoonlijk aan u voor maar mocht u nu al benieuwd zijn welke instructrice u kunt verwachten in Alkmaar kunt u terecht op deze pagina:

Saskia van der made

Wij zijn niet alleen gevestigd in Alkmaar maar momenteel ook in Almere en Zaandam. 
Uiteindelijk zullen wij uitbreiden naar alle Ranzijn vestigingen in Nederland! 

Voor nu, woont u in Alkmaar, Heerhugowaard, Scharwoude, Langedijk, Schagen, Heiloo, Castricum of Limmen? 
Dan zijn jullie bij VAN ALFEN Puppyscholen op vestiging Alkmaar aan het juiste adres! 

We hopen jullie snel te mogen verwelkomen als cursist. Heeft u nog vragen voordat u zich wilt inschrijven? Stel ze gerust! Wij staan u telefonisch en per mail graag te woord.