Heeft u vragen over de aankoop van een nieuwe pup en wilt u hierover sparren met een deskundige? Dat kan bij VAN ALFEN PUPPYSCHOLEN!
Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar welk ras jullie als gezin het beste zou passen? Welk ras bepaalde eigenschappen heeft?
Wij helpen jullie graag op weg met de zoektocht van jullie pup! 

Direct inschrijven

Het kopen van een pup of herplaatste hond heeft heel wat voeten in de aarde. Althans: dat hoort het te hebben, want het in het belang van de hond en jezelf alle consequenties te overzien. Nog voor je er aan begint. 

Bedenk bijvoorbeeld met welk doel je een hond wilt kopen. Ben je op zoek naar een huishond of wil je fanatiek deelnemen in de sport? Heb je nagedacht over de invloed die de aankoop zal hebben op je gezinsleven?

Wij van Van Alfen kunnen je helpen bij dit proces. 

De aankoopbegeleider
De aankoopbegeleider van VAN ALFEN PUPPYSCHOLEN is een onafhankelijk deskundig persoon met betrekking tot honden. De aankoopbegeleider geeft je advies over je toekomstige hond, bijvoorbeeld of een bepaald ras goed bij je past, de hoeveelheid lichaamsbeweging die hij nodig heeft etc. Beschouw deze adviseur als investering. Hij voorkomt een verkeerde beslissing met alle emotionele gevolgen van dien. 

Onze aankoopbegeleiders kunnen je begeleiden vanaf het begin van je zoektocht. Er zijn diverse mogelijkheden om advies in te winnen.

 • Telefonisch advies
  Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ons telefoonnummer: 06-37197787
 • Advies op afspraak
  U kunt bij ons terecht voor advies op maat bij één van onze vestigingen. 
 • Huisbezoek
  Wij komen bij u thuis om samen met u en uw gezin te bekijken welke hond er het beste bij u past. 
 • Mee naar de fokker
  Heeft u een hondje op het oog maar wilt u weten of u de juiste keuze maakt? Heeft u behoefte aan onze profesionele expertice dan kunt u ons mee nemen op een bezoek naar uw fokker. 
Wanneer:

Op afspraak

Prijs:

Telefonisch advies: GRATIS

Advies op afspraak: €35,00

Huisbezoek: €75,00 (buiten een straal van 20 km vanaf Alkmaar betaald u €0.19 per KM)

Mee naar de fokker: €175,00 (buiten een straal van 20 km vanaf Alkmaar betaald u €0.19 per KM)