Heeft u vragen over de aankoop van een nieuwe pup en wilt u hierover sparren met een deskundige? Dat kan bij VAN ALFEN PUPPYSCHOLEN!
Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar welk ras jullie als gezin het beste zou passen? Welk ras bepaalde eigenschappen heeft? Wij helpen jullie graag op weg met de zoektocht van jullie pup door middel van onze professionele aankoopbegeleiding van VAN ALFEN Puppyscholen!

Direct inschrijven

Het in huis halen van een pup of herplaatste hond heeft heel wat voeten in de aarde. Althans: dat hoort het te hebben, want het is in het belang van de hond en van jezelf om alle consequenties goed te overzien. Natuurlijk vinden wij een hond in het gezin een prachtige aanvulling maar willen wij er ook op wijzen dat niet alle honden dezelfde behoeftes en kenmerken hebben.  Door het inschakelen van onze service van aankoopbegeleiding, gaan we graag samen met u kijken welke hond er het beste binnen jullie gezin past, nog voordat hij bij jullie in huis is!

Waarom een aankoopbegeleider?

Bedenk bijvoorbeeld met welk doel je een hond wilt kopen. Ben je op zoek naar een huishond of wil je fanatiek deelnemen in de sport? Heb je nagedacht over de invloed die de aankoop zal hebben op je gezinsleven?

Wij van Van Alfen kunnen je helpen bij dit proces.

De aankoopbegeleider

De aankoopbegeleider van VAN ALFEN Puppyscholen is een onafhankelijk deskundig persoon met betrekking tot honden. Hij/zij geeft je advies over je toekomstige hond, bijvoorbeeld of een bepaald ras goed bij je past, de hoeveelheid lichaamsbeweging die hij nodig heeft etc. Beschouw deze adviseur als investering! Doordat u gebruik maakt van een aankoopbegeleider voorkomt u een (mogelijk) verkeerde beslissing met alle emotionele gevolgen van dien.

Onze aankoopbegeleiders kunnen je begeleiden vanaf het begin van je zoektocht. Er zijn diverse mogelijkheden om advies in te winnen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jullie helemaal gelukkig worden met de aanwinst binnen jullie gezin! Daarom gaan wij graag samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Heeft u al een pup in huis?

Wanneer u de pup reeds in huis heeft kunt u bij ons een afspraak maken voor een PuppyConsult, helemaal gratis! Wanneer u meer informatie wilt kunt u terecht op  deze pagina.

Heeft u al een pup in huis en bent u opzoek naar training? Dan kunt u terecht op deze pagina

 • Telefonisch advies
  Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ons telefoonnummer: 06-37197787
 • Advies op afspraak
  U kunt bij ons terecht voor advies op maat bij één van onze vestigingen.
 • Huisbezoek
  Wij komen bij u thuis om samen met u en uw gezin te bekijken welke hond er het beste bij u past.
 • Mee naar de fokker
  Heeft u een hondje op het oog maar wilt u weten of u de juiste keuze maakt? Heeft u behoefte aan onze profesionele expertice dan kunt u ons mee nemen op een bezoek naar uw fokker.

Wanneer:

Op afspraak

Prijs:

Telefonisch advies: GRATIS

Advies op afspraak: €35,00

Huisbezoek: €75,00 (buiten een straal van 20 km vanaf Alkmaar betaald u €0.19 per KM)

Mee naar de fokker: €175,00 (buiten een straal van 20 km vanaf Alkmaar betaald u €0.19 per KM)